O Nama

Želimo da Vas upoznamo sa prednostima saradnje sa preduzećem za pružanje usluga u oblasti hortikulture i prostornog uređenja "ROSE GARDEN", koje uspešno posluje već jedanaest godina.

Direktor preduzeća "ROSE GARDEN" dipl.ing.zaštite bilja Milena Ignjatović poseduje veliko iskustvo u ovoj oblasti i vrstan je stručnjak za zaštitu bilja. Preduzeće "ROSE GARDEN" blisko sarađuje sa glavnim dobavljačima vrhunskih vrsta biljaka i ispitanog sadnog materijala u Srbiji i kao takvo može da obezbedi trajna rešenja za uređenje Vaših zelenih površina i može nabaviti sve biljke koje se mogu naći na našim prostorima.The green, green grass of home..." (Tom Jones)


Preduzeće "ROSE GARDEN" nudi sve vidove saradnje, od mesečnih ugovora za održavanje Vaših zelenih površina, do povremene kontrole i lečenja biljaka. Stručni radnici ovog preduzeća pod nadzorom direktora spremni su da odgovore na sve Vaše zahteve i da garantuju da će radovi biti izvedeni stručno, kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku. Delimo sve vrste besplatnih stručnih saveta.

Jedna od prednosti saradnje sa preduzećem Rose Garden je i to što sa jednim investitorom možete dogovoriti sve vrste radova u okviru uređenja dvorišta, a što štedi Vaše vreme i garantuje brznu izvođenja radova i odgovarajući kvalitet istih.

Zašto vredi sarađivati sa nama?


20 godina iskustva u projektovanju, podizanju, uređenju i održavanju zelenih površina


Izvršenje radova u najkraćem roku uz vrhunski kvalitet


Prijatno osoblje i tim u koji možete imati poverenja


Rad sa travom, biljkama i materijalima vrhunskog kvaliteta

Cilj nam je da vas učinimo srećnim.

Nudimo kompletno idejno rešenje za vašu zelenu površinu. Tu smo da odgovorimo na svaki vaš zahtev i da vam omogućimo da, uz pomoć našeg stručnog tima, imate baštu o kojoj ste oduvek maštali.

Oplemenite životni prostor zelenilom. Prepustite se našem timu i uverite se u naš kvalitet.